2017. feb 01.

Orbánc Viktória országházi takarító 2017-es vagyonbevallása

írta: OMari
Orbánc Viktória országházi takarító 2017-es vagyonbevallása

Én, Orbánc Viktória, születtem 1963. május 31-én, egy éve közmunkás szerződéssel országgyűlési takarítóként dolgozom, az alábbi ingatlanokkal, és ingóságokkal rendelkezem:

Jelenleg egy VIII. kerületi önkormányzati lakás kisebbik szobájában élek, szívességi lakáshasználóként. Mivel hivatalos jövedelmem 2016 évben nem érte el az 53 ezer forintot, sajnos nem tudtam hozzájárulni lakhatásom költségeihez. Viszont a 2017-es minimálbér emelés lehetővé teszi számomra, hogy a pluszban keletkezett 1500  Ft-ot felajánljam a lakás bérlőjének költség hozzájárulás címén.takarito.jpg

Gyermekeim már felnőttek, kettő Angliában, egy pedig Bubuntuban él. Mindannyian a várható jobb életkörülmények reményében hagyták el ideiglenesen, 7 évvel ezelőtt az országot, természetesen kalandvágyból. 

Közös háztartásban élek kutyámmal, Sóherrel, valamint Kancsival, a macskámmal. Ez évi vagyonbevallásukat mellékelem. 

Valójában közös háztartásban élek időnként volt férjemmel is, Tóth Béla országgyűlési képviselővel, és frakció vezető helyettessel , akivel egy héten négy nap fele-fele arányban osztozunk bérelt /jelenleg szívességből használt/ ingatlanunkon. /5 nm - 5 nm arányban/ Volt férjem ugyan képviselővé válásáig egy országos bank vezérigazgatója volt, azonban megválasztását követően teljesen tönkrement, sem ingatlannal, sem semmiféle megtakarítással nem rendelkezik. Jelenleg  18000 Ft-os tartozást halmozott fel, - melyet tőlem hitelezett - és havi 3000 Ft-os törlesztésekkel rendez. Ezt a plusz jövedelmet, a 3000 Ft-os bevételt mellékelt tényszerű bevallásomban jeleztem is.

Ugyan van egy mai napig közös néven szereplő ingatlanunk a XII. kerületben, mely egy 580 nm-es kerti szerszámosból és egy parányi, 3000 négyszögöles telekből áll, ennek törlesztőrészleteit nyögjük a mai napig, mely felemészti jövedelmünk nagy részét, sőt édesanyám, és volt apósom 60 ezer forintos nyugdíját is.

modern.jpg Az ingatlan lakhatatlan, a szívességi lakáshasználóként ott tartózkodó Rothschild Bendegúz magára az építményre vigyáz, a környéken felbukkanó bűnözők miatt. /pld. Pharaon úr/

Személygépkocsival, sem más járművel nem rendelkezem, a használatomban lévő Lexus, valamint a kutyám használatában lévő Porsche csak próbavezetésre került hozzánk. 

doggles1.jpg

 

Ugyan XII. kerületi,  volt férjemmel közös szerszámosunk   garázsában áll 12 busz, 7 limuzin,  motorkerékpár, és 12 db versenybicikli, ezek tulajdonképpen mások tulajdonát képezik, mi csak megőrizzük azt.  A forgalmi engedély ugyan az én nevemre van kiállítva, de ez csak azért történt, mert a tárgyak tulajdonosa - aki teljesen véletlenül volt férjem édesapja - nem tud vezetni, idős kora miatt már nem is kaphatna vezetői engedélyt. Így jobb híján e módon oldottuk meg a problémát.

Műalkotások nincsenek a tulajdonomban, szívességi lakáshasználóként lakott kis szobám falán lógó Leonardo, Munkácsy alkotások, és néhány Michelangelo szobor csak kölcsönben vannak nálam, néhány évig, míg a múzeumnak nincs rá különösebb szüksége.

Jelenleg semmiféle megtakarításom nincs, ugyan volt anyósom folyószámláján jelen pillanatban észlelhető apró mozgás, de az a kétszáznegyven milliárdocska csak téves átutalás címén került a számlára, és a bank azóta sem tudja elérni jogos tulajdonosát.

Jövedelmem csak, és kizárólag a fentebb említett közfoglalkoztatotti bér. 

Tartozásom jelenleg az egyik bank felé 3 milliárd nyolcszáznegyven millió, melyet havi 8 milliós részletekben törleszt egy ismeretlen jóakaróm. Igazság szerint már a a hitel felvételét is ő intézte, hisz jövedelmi helyzetemből adódóan nyilvánvaló, hogy én még 3 ezer Ft kölcsönre sem lennék jogosult.

Néhány cégen, pár irodaházon, egy légi flottán, és 4 stadionon kívül semmi sincs a nevemen, ezek is természetesen mind tévedésből. Múlt évben egy üzletember elengedte teljes, 30 ezer forintos tartozásomat annak fejében, ha hozzájárulok ahhoz, hogy ezeket a dolgokat a nevemre írhassák. Az üzletember férjem közeli barátja, de ez az információ természetesen semmi jelentőséggel nem bír.

Kelt Budapesten, 2017. január 16-án.

A beadványhoz csatoltam Sóher kutyám, és Kancsi macskám vagyonnyilatkozatát is.

 

Szólj hozzá