2017. jan 13.

Olvasói levél: Tisztelt Miniszterelnök Honfitárs!

írta: OMari
Olvasói levél: Tisztelt Miniszterelnök Honfitárs!

VÁLASZ A MINISZTERELNÖK NYUGDÍJASOKHOZ ÍRT KARÁCSONYI LEVELÉRE

Tisztelt Miniszterelnök Honfitárs !

Amióta Ön lett az ország miniszterelnöke azóta az összefogás mint fogalom megszűnt létezni az országban !
Ön azt említi levelében, hogy "többen élnek segély helyett munkából" így igaz, mert új fogalom j, egy újfajta "segély" lépett a helyébe, melynek neve KÖZMUNKA !
"fizetések is egyre többet érnek'-írja Ön. Ez is helytálló lenne, ha nem csak az Ön strómanjai és Fidesz közeli barátok kapnák !
" Magyarország ma már erősödik" - igen ez is igaz, csak a MÉLY SZEGÉNYSÉGET hagyta le a mondat végéről !
Azt írja , hogy "Emberöltőnkét újra kellett kezdeni a semmiből", hogy az ország "újra és újra' talpra álljon .Ön érti amit ide leírt ?
Ez az ország az elmúlt 6 év alatt minimum 50 évet fejlődött vissza, vagyis Önöknek sikerült ezt a kormányzatuk alatt elérni ! Ön és Önt körülvevő rokonok, barátok, cimborák , gázszerelők milliárdos haszonra tettek szert, még az ország népének több mint fele mély szegénységben él !
"Mivel a magyar gazdaság idén a vártnál jobban teljesített, ezért döntéseket hoztunk.' ennél a mondatnál kétségeim támadtak, hogy egy ugyanazon országban élünk-e??? Nem tudom milyen gazdaságról ír Ön, de ez pontosan fogalmazva is nagyon messze van a jótól !
Ezért juttatott Erzsébet utalványt a nyugdíjasoknak , vagy pedig a szavazatukat akarja ezzel a 10.000 Ft-al megvásárolni ? Én közlöm Önnel, Önökkel, hogy nem vagyok megvásárolható !
Nyugdíjasokat a 0,9 %-al akarja megalázni ? Miért nem 100 %-al , mint Matolcsy "úrnak' a béremelése volt idén ! A kb 2.800.000 nyugdíjas összesen nem okozott akkora kárt az országnak mint az Ön egyik barátja , a Magyar Nemzeti Bank elnöke.
"A magyar nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra"- fejezi be szívhez szóló levelét .
Én meg így : Isten óvja meg ettől a kormánytól a magyar nyugdíjasokat , a magyar népet !

GE

Szólj hozzá