2017. ápr 15.

Európához tartozunk

írta: OMari
Európához tartozunk

Holnap elsősorban Apaként megyek tüntetni.

Mert erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy az 5 éves kislányomnak hazugságok helyett szabad gondolkodást, szabad sajtót, szabad intézményeket és diktatúra helyett erős demokráciát hagyjak örökül.

Olyan Magyarországot, amelyben nem gyűlölködünk, nem szarunk oda, ahonnan enni kapunk, és nem harapjuk meg azt a kezet, amely gyógyítani próbál.

Egy olyan Apa képét szeretném számára követendő példaként állítani, aki kiáll a maga és a családja igazáért, nem korrupt, nem megvásárolható, nem megfélemlíthető, és nem válik a „bajszos szarhoz” hasonló felmosóronggyá.

Másodsorban Férjként megyek tüntetni. Nem olyan férfiként, akinek a családképét az elnyomás, kizsákmányolás és a függésben tartott rab képe, azaz a nők elleni „erőszak” határozza meg, hanem olyan Férfiként, aki a Lányokat öleli/óvja, a Nőket megbecsüli, az Anyákat segíti, a Nagymamákat pedig támogatja. Ahol a Férj nem diktátorként, hanem pásztorként vezeti nyáját, ahol a Feleség nem egyenlő a hizlalt-ellő-tehén fogalmával, ahol nem számít a személyi szám értéke és ahol egy Nő több tiszteletet kap az élet bármely területén annál, minthogy viccesnek gondoljam politikustól a „nőügyekkel nem foglalkozok” diszkriminációt.

Harmadszor Másokért megyek tüntetni. Olyanokért, akiknek nincs ideje vagy pénze, vagy koruknál, betegségüknél fogva nincs lehetősége kint lenni. Azokért a vidékiekért, akik szűk környezetükben nem tudnak tízezres csoportokban számottevően megmutatkozni, azokért a Magyarokért, akiknek a szívük még mindig/vagy már külföldről szakad meg anyaországuk sorsa miatt. Azokért a rendőrökért, akik a kiváltságaik megszüntetésétől függetlenül is a tüntetőkkel szemben álló sorfalat alkotnak, vagy a határainkat védik: miattatok! Azokért a családtagokért, barátokért, cimborákért, akik közé éket vertetek, csakhogy megoszthassátok társadalmunkat, amin így könnyebb volt uralkodni. IDÁIG!

Negyedszer Világpolgárként megyek tüntetni. Mert elloptátok, megcsonkítottátok és meggyaláztátok az ország méltó európai tagként való létezését. Európa segített rajtunk, lát és hall minket, de beleszólni a mi „narancssárga fekélyünkbe” nem fog. Azért tüntetek, mert előbb vagyok Ember, aztán Európai, aztán Magyar és csak ezeket követően párttag, és nem fordítva! A világ nem csak a hozzám hasonlók későn ébredt kiáltásait hallja, hanem látja az összes ellopott pénzt, a százszínű alakoskodást, a hazugságokat és átveréseket.Hiába a bőrünk alá tuszkolt kamu hírek, Ti csak abból a szűnni látszó idealizmusunkból táplálkozhattatok idáig, amely előbb feltételezte a jó szándékot Tőletek, semmint vízfestékdobálás miatt küldött SS tiszteket az ajtónk elé, és koncepciós per ítéleteit a rajtatok röhögő diákokra.

Ötödször békés Magyarként megyek tüntetni. Nem azért, hogy „jókat bulizzak”, nem azért, hogy rongáljak, fosztogassak, hogy Titeket, vagy mást a hátatok mögött támadjalak. Nyíltan és őszintén megyek elmondani a véleményem. Mert VAN. Kifejezni a csalódottságom, az elkeseredésem, a félelmeim. Magyar európaiként megyek véleményt nyilvánítani és nevetni, gúnyolódni rajtatok, amiért azt képzelitek, hogy a Tőlem kapott hatalmatokkal megfélemlíthettek.

Azért jó kint lenni a többiekkel, mert ilyenkor azt érzem, hogy nem vagyok egyedül a kétségbeesésemmel, a tehetetlenségemmel, a haragommal, a lázadásommal. Azért megyek, mert azt látom és érzem, hogy mennyire féltitek a „nép locsolóitól” az általatok tojt törékeny záptojást, amely bűze már sok ember orrát facsarja könnyes szemekké.

Hatodszor volt Fidesz szavazóként megyek tüntetni. Átvert, becsapott adófizető állampolgárként, aki el akarta felejteni az oroszokat, a kommunizmust, a rezsimeket, a direktívákat, a központosított propaganda-híreket és az állami korrupciót. Helyette kaptam stadionokat, közpénz-farkaséhséget, félretájékoztatást a csapból is, és hamis adatokat a gazdaságról, a közéletről, a saját életemről. Olyan szavazóként vagyok kint az utcán, aki ezzel és ezúton kér elnézést a nem Fideszre szavazóktól, amiért egy szebb kor reménye helyett ezt a rémisztően megrohadt „narancs-kórt” szabadította a nemzetre. Ha már így becsaptak és kihasználtak, akkor talán az a legkevesebb, hogy beismerem és megpróbálok a hibámon javítani, mert bizony ami, és ahogyan most van: az NAGYON NINCS JÓL!

Hetedszer szeretetből megyek ki tüntetni. Mert szeretem Magyarországot. Szeretem a tavasszal virágzó fákat, a lankás dombok íveit, a poros falumat, a magyar nyelvet, a barátaimat, a családomat. Szeretem a magyar ízeket, a furfangos leleményességet, a kitartást és munkabírást, a tüntetők szemeiben csillogó örök reményt. Szeretem a csillapíthatatlan idealizmusunkat, keresztény hitvallásunkat, hamisítatlan történelmünket. Szeretem a határon túl élő testvéreinket, ha hagyják - páratlan összetartásunkat, az egységes, boldog haza képét, a piros-fehér-zöld lobogónkat. Szeretem tehát mindazt, amely egytől egyig érdemtelen arra, hogy MOCSKOS, RAGADÓS KEZETEKKEL TOVÁBB LOPJÁTOK ÉS SÁROZZÁTOK! Sorosozzátok!

Kmk - Közmunkások, Munkanélküliek, Kitaszítottak
Kmk - Közmunkások, Munkanélküliek, Kitaszítottak

Szólj hozzá

tüntetés nem maradunk csendben