2017. már 19.

Az üveghíd és az űrközpont után mi lenne a következő halaszthatatlan beruházás hazánkban? - Szavazzon

írta: OMari
Az üveghíd és az űrközpont után mi lenne a következő halaszthatatlan beruházás hazánkban? - Szavazzon

Mint már nyilván hallották, halaszthatatlan beruházásokba kezd  országunk. Mivel nem tudjuk már hová tenni pénzünket, pedig tényleg nem szólhatunk semmit, mindent megtettek politikusaink, hogy minél tökéletesebben eltüntessék azt, ezért kénytelenek maradandó dolgokba is ölni a pénzt, természetesen figyelembe véve az állampolgárok érdekeit. Csak olyanra költenek, ami nekik jó...

Első ötlet az üveghíd. Ez egy olyan beruházás, ami első hallásra haszontalannak tűnik, aztán másodikra megvilágosodunk, és rájövünk, hogy valóban az. De mivel már Kínában már több is van belőle, fontos, hogy nekünk is legyen. És mivel már nekik több meg is repedt, mi biztosak lehetünk, hogy a miénk már az átadásra roncsként fog megépülni. Ilyeténképpen egyedüli lesz a világon, és méltán népszerűsíthető, a katasztrófa turisták körében.

uveg.jpg

Az űrközpont híre még a sokat próbált Németh Szilárdot is meglepte, mikor korrupcióval kapcsolatban kérdezik, lényegesen egykedvűbb az arckifejezése. Pedig nem kellene hitetlenkednie, hisz ha valaki, hát a FIDESZ kormány ért a témához. Mint tudjuk, költekezéseik eddig is a csillagos egekben jártak, nyilván ezt követően még közelebb akarnak kerülni a végletekhez.

igy-reagalt-nemeth-szilard-a-gyulahazara-tervezett-urkozpont-hirere_image_87869944ab2e2b7a9d39064a671c.gif

Még elgondolni is boldogság, szívet melengető, hogy pár száz év múlva akár már magyar űrhajósokról is készülhet felvétel a Hold felszínét tökéletesen imitáló stúdióban. Akár még filmfelvételeket is készíthetünk majd róla a helyszínen, ha mondjuk eszükbe jut, hogy ezekre a fotózásokra közönséget is toborozhatnának drága pénzért. És ismerve anyagiasságukat, ugyan miért ne ugrana be ez a lehetőség nekik? Szóval gyűjtsék a pénzt, és hegyezzék a mobilt, rövidesen szembe találkozhatnak majd ezzel a fantasztikus lehetőséggel! És ha már ilyen létfontosságú dolgokra költik közmunkában megtermelt adóforintjainkat, akkor talán jogunk van egy kis ötletelésre is. Mit kéne még összehoznunk, nekünk, magyaroknak. Mi lenne az a legfontosabb megépítendő, létrehozandó akármi, ami miatt a világ óvatosan bánna velünk, nem tudván, hogy ezt most csak viccként hozzuk elő, vagy valóban van egy kis kavar ott a koponya környékén. Tehát, lejjebb a szavazás.  Természetesen ennek eredménye semmit nem jelent, még csak azt sem, hogy értelmes kérdés lenne, de hát az alap témát tekintve nem lehetünk elégedetlenek magunkkal. :)

huhu.jpg

 

 

Szólj hozzá

szavazás