2017. jan 28.

Na ezt, biztos nem mondja majd Orbán az évértékelőjében!!!

írta: OMari
Na ezt, biztos nem mondja majd Orbán az évértékelőjében!!!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Jani!!  És Bajuszkirály!

Szép hétvégét kívánok mindenkinek, legfőképp magamnak és kedves családomnak, oligarcháimnak  itt, Budapesten, Felcsúton, Alcsúton, Csúton innen, Csúton túl! Ugyan pár éve még azt mondtam, hogy a„hogyan szabaduljunk meg a kommunistáktól” örökzöld kérdését már idejét múlt feldobni, de mint tudjuk, egyrészt nem kell azzal foglalkozni, hogy mit mondok,  https://www.youtube.com/watch?v=xNdGU7NEJJs                                                      másrészt meg mégis a legjobb adu a kezemben az ellenzék terén, ezért hát engedtessék meg nekem, hogy most is azzal indítsam mondandómat, hogy ideje lenne végre megszabadulni tőlük., Múlt évben még kétmillió-hatszázezer fiatal - rendszerváltás idején még nem éltek - miatt kellett felhoznom ezt a témát, mára csak kétmillióan maradtak, a többi kalandvágyból szétszéledt a mocskos, uniós nyugati tagállamokban, na, ők nem tudhatják mi is volt az a bizonyos kommunizmus, ami állítólag nem is volt soha magyar honban, csak előszobája, a szocializmus, de ezt nem kell az orrukra kötni gyermekeinknek, a kommunistákkal sokkal jobban lehet ijesztgetni. Ők, az akkor még tíz év körüli, vagy még meg sem született fiatalok azt sem tudják hála a magasságosnak, hogy mi, fiatal demokraták is a rendszer talpát nyaltuk akkoriban. Jó magam KISZ-titkárként, Házelnök Úr pártfunkcionáriusként, Elnök Úr pedig úgyszintén KISZ-titkárként rohasztottuk a rendszert az átkosban. Örülnünk kell, hisz az akkori iparpolitikai kérdések helyett ma már a közfoglalkoztatási forradalom feszegeti ajtónkat. Az állami tervgazdaság meghaladása helyett azon agyalunk, hogyan építhetnénk mind több stadiont, rendezhetnénk vizes vb-t, pályázhatnánk az olimpiára, mely egytől-egyig fejlődésünk abszolút zálogai. Fejtörést ma már csak az okoz hogy merre araszoljunk ki az Unióból, előtte persze alaposan megcsapolva a közös kasszát. Elszaladt az idő. Sok stadion felépült azóta az országban.

 Hol tart ma Magyarország, a Kárpát-medencei magyarság? A szabadság ok, hisz én eddig még sosem voltam ilyen szabad soha. Önkényuralom nincs, hisz felettem nem áll senki, és az  Alaptörvényt saját képemre formáltam.  A népet úgy etetjük be, ahogy akarjuk, minden eszköz a kezünkben van hozzá.  A vélemény és a szólás szabad, én mondhatok mindent, bárhol, és bármikor. Más meg kit érdekel? Az egyesületeteket megfincogtagjuk, és végre újra találtunk egy nagy-nagy ellenséget Soros György személyében. Pedig évekkel ezelőtt még azt hittem, hogy a Gyurcsányozást nem lehet felül múlni. Ámde mint látjuk, fáradozásunkat siker koronázta. Végre ismét egy zaftos gumicsontot dobhattunk a népnek.

De hol is tart most Magyarország? Hol tartok én? 30 éve szívom a véretek, és immár töretlen lendülettel építjük birodalmam, és az illiberális Magyarországot. Az én Hazámat. Meg a tieteket is. Önökét is!

 Mert most épül, most épülhet az ország Miattam, Általam, amit polgári Magyarországnak, polgári berendezkedésnek,polgári háznak, polgári életnek,  nemzeti-keresztény korszaknak, magyar országnak gondolunk, csak magyarokénak. 
Az, hogy még mindig csak ott tartunk, ahol - az egyértelműen Árpád vezér, István a király, aztán a többiek, Mátyás, a Habsburgok, Horthy, és természetesen a kommunisták hibája. Több ezer év hánykódásait, rossz intézkedéseit nem lehet 5-6 év alatt helyrehozni.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ami az 1990 utáni huszonhat évünket illeti, itt kéne megmagyaráznom, miért lettünk mostanra sereghajtók. Hát, mint tudjuk mindenért a múlt, és a kommunisták a hibásak. Mindent elkúrt mindenki, ez arra volt jó, hogy aztán mi lehessünk a megváltók. Repülőrajtot vettünk, és megindítottuk a gazdasági felzárkózást. Összességében ott tartunk, hogy visszaszereztük az esélyt egy újabb történelmi felzárkózáshoz. Nem  befolyásol bennünket tovább az IMF, a gazdaság élénkül, legalábbis Fejér megyében föltétlen, visszaszorítottuk a munkanélküliséget, hisz a több mint 11 százalékos munkanélküliséget 5 százalékra nyomtuk vissza a közfoglalkoztatásnak, és a pár százezer külföldi kalandvágyónak köszönhetően. Nőtt a nemzeti össztermék, minden évben 2 Suzukival, és 3 Mercedes-sel többet gyártunk. 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Ne higgyék, hogy a sikeres gazdasági felzárkózás egyszerű, könnyű és gyakori dolog. Az elmúlt öt évben sikerült magamat, családomat, barátaimat felzárkóztatni Magyarország leggazdagabb 100 embere közé. Az, hogy vannak lemorzsolódók - hát, ilyen az élet... Aki rossz helyre születik, nem tudja, hol kell dörgölőzni, nincs pénze, vagyontalan, az annyit is ér...  De hogy ne érje szó a ház elejét, én is, feleségem is, sőt minden körülöttem álló ugyanúgy befizeti az általunk lecsökkentett 15 %-os jövedelemadót, mint a lusta, tehetetlen közmunkások, a szerencsétlen minimálbéresek. Több pénzt hagyunk a családoknál, mindaddig, amíg nem kapják meg a rezsicsökkentett számláinkat, vagy nem térnek be vásárolni valamelyik élelmiszerboltba. Kiemelném, hogy 6 év alatt kétszeresére emelkedett a minimálbér bruttóban, nettóban már nem olyan rózsás a helyzet, de arról ne beszéljünk. Viszont az én, valamint Kormányom tagjai jó, sőt, kiemelkedő munkájuk eredményeként a minimálbér akár tízszeresét is megkereshetik havonta. Senki útjába nem állunk, lemásolható példájuk, példám.Ebből is látszik, hogy a reformok működnek, és működni is fognak. 

Így aztán fölösleges minden okoskodás, nyavalygás. Hiába ágálnak a Mi országunkban a még éppen hogy megtűrt kommunisták, mi visszaverjük őket, és vissza is kell verni őket. A kormányrudat átadni nem szabad, nem lehet nekik, mert akkor belelátnak abba, amibe nem lenne szabad. Fény derülne mindenre. Ők nem a józanság talaján élnek. Úgy gondolják, hogy mindenki egyenlő, mert annak születik, mindenkinek egyformán jár a jóból, de a rosszból is. Mindenkit egymás ellen akarnak fordítani, holott ez a mi reszortunk, ezt nem veheti el tőlünk senki. Ezt a jogot már a rendszerváltás környékén is fenntartottuk magunknak, azóta is nagy sikerrel gyakoroljuk.

Megreformáltunk mindent, ami csak létezik. Olyan kesze-kuszaságot sikerült létrehoznunk a közigazgatásban, gazdaságban, oktatásban, és egészségügyben, ami hál istennek abszolút átláthatatlan. Olyannyira megvédtük a nyugdíjakat az emeléstől, hogy rövidesen már a farhát is luxus cikknek fog számítani körükben. De végül is jól van ez  így, hisz a marhahúst már úgysem tudnák megrágni.

Sikerült helyreállítani a közrendet. Egyetlen FIDESZ-es, vagy KDNP-s politikus sem követett el tudomásom szerint köztörvényes bűntettet. 

Köszönjük a tanárok, és egészségügyi dolgozók munkáját. Jelenleg mással nem szolgálhatunk, kell a pénz fontosabb dolgokra. De ne búsuljanak, lesz ez még így se. És mások sem járnak jobban. Hisz csak olyan béremelést támogatok, amelynek meg van a gazdasági fedezete. Az meg, ugye másra kell. Nagyrészt.


 A gazdasági növekedés szar, a fejlődés ugyanannyira. Büszke mezőgazdaságunk egyedül Felcsút környékén fejlődik - ami tarthatatlan.  Ez azért van  így, mert a magyar mezőgazdaság - Mészáros Lőrincz aranykalászos gazda kivételével - versenyképtelen, nevetséges eredményekkel dolgozik. 




De legalább megállítottuk a mocskos Brüsszel letelepedési kvóta kísérletét. Megvédtük hazánkat, ezt az annyiszor meggyötört, kicsiny Magyarországot az esztelen átgondolatlanságtól, holdkórosságtól.Tető alá hozzuk Paks  II-t, ha egész Európával kell szembeszállnunk, akkor is. Megrendezzük a Vizes VB-t, megpályáztuk, és el is fogjuk nyerni a 2024-es olimpia rendezési jogát, ha egész Magyarország rámegy akkor is! Ha cigány gyermekek potyognak az égből, akkor is! A barátság, egyenlőség, testvériség lemeze már régen lejárt,ez csak a mocskos, önelégült, elvetemült, hazug, jellemtelen kommunisták szólama. Jelenleg a HIT a fideszben, REMÉNY a 2018-as győzelemben, SZERETET, mely felém irányul az irányadó.  FIatal, DEmagóg, volt kiSZ-esek, utánam!

Ria, ria, Hungária! 

Szólj hozzá