2017. ápr 07.

Azonnali hatályú felmondás Orbán Viktornak

írta: OMari
Azonnali hatályú felmondás Orbán Viktornak

Munkáltató neve:  MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR

 Adószáma: 1956

 Székhelye:  Magyar Köztársaság területe

 Munkavállaló neve: ORBÁN VIKTOR

 

részére

 

AZONNALI HATÁLYÚ FELMONDÁS

 

Közlöm Önnel, hogy a 2010 év április hónap 25. napján kelt határozott idejű munkaszerződéssel létesített, /2010-2018/ munkaviszonyát az Ön által módosított Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (Mt.) 64. § értelmében azonnali hatályú felmondással megszüntetem.

 

A felmondás indoka a következő:

Ön a munkaviszony létesítésekor esküt tett,mely egyben munkaköri leírásának is tekintendő

/„Én ........................... esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz, annak népéhez hű leszek; az Alaptörvényt és az alkotmányos jogszabályokat megtartom; az állami és szolgálati titkot megőrzöm; megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam.Isten engem úgy segéljen!"/

 -melyet az azóta eltelt 4 plusz 3 év alatt több esetben is akaratlagosan megszegett.

Ön munkáltatója megkérdezése nélkül olyan törvényeket módosított, mely nagyban befolyásolta a MAGYAR POLGÁROK  életkörülményeit, életminőségét.

Ellenben többször előfordult, hogy álproblémákkal, kérdéssorokkal /Nemzeti Konzultációnak elnevezett manipulációs eszközökkel/ zaklatta a jóhiszemű állampolgárokat. Kikényszerített, irányított véleményüket teljességgel figyelmen kívül hagyva szövegeztette meg az új törvényeket, még a válaszok kiértékelése előtt,  ezáltal csalást követett el.

Ön a hatályos törvényeket csak, és kizárólag azért képes "betartani", mert azoknak szövegét, tartalmát saját képére formálta. Önnek nem a legfontosabb törvények egyoldalú átírása volt egyik munkaköri feladata, hanem a meglévő törvények maradéktalan betartása.                          

Ön munkaviszonya alatt nem a Magyar Köztársaság fejlődését tartotta fő feladatának - intézkedéseiből ez világlott ki - hanem környezetének előrehaladását. Alkalmazása alatt többször kaptuk lopásnak nevezhető korrupción, melyet Ön mindannyiszor kimagyarázott, ellenben környezetének, rokonságának, baráti társaságának gyarapodása alátámasztja azt, hogy gyanúnk nem  alaptalan.                    

Ön, és közvetlen munkatársai több esetben a szemünkbe hazudtak a munkáltatót, MAGYAR NÉPET  érintő alapvető kérdésekben. Ezen esetek megrontották a munkavállaló-munkaadói kapcsolatot, az Ön lojalitása munkaadója iránt elégtelennek bizonyult. 

Ön munkahelyét többször, engedély nélkül elhagyva saját dolgait intézte, legutóbbi esetben is a CEU melletti tüntetés nyomon követése helyett Ön futballmeccsen vett részt, a munkaterület engedély nélküli elhagyása olyan viselkedési, mely önmagában már a felmondás lehetőségét rejti magában.

A munkahelyi pénztárban tartott értéket dézsmálta, saját kedvtelésére - stadionépítésre, és magának a játéknak,hobbijának -  a futballnak a támogatására fordította, e mellett pedig - bár saját bevallása szerint hívő református - munkáltatója, a MAGYAR POLGÁROK - gondjaival, életminőségének javításával nem foglalkozott, sőt bizonyos rétegeket megbélyegzett, és kirekesztett, mely viselkedés szembe ment mind a munkaköri leírásában rögzítettekkel, mind vallása tanaival.

Önnel az utóbbi időben "elszaladt a ló", úgy gondolja, hogy kénye-kedve szerint - munkáltatója, a MAGYAR NÉP - megkérdezése nélkül bármit megtehet, törvényt módosíthat, alapvető, az ország gazdasági fejlődését befolyásolható  lépésekben a nép támogatása nélkül is dönthet, Ön egyszemélyi döntést hozott a polgári szabadságjogok korlátozásáról /illiberalizmus/ melyre senkitől nem kapott felhatalmazást.

 

 

Fenti okok miatt azonnali hatállyal munkaviszonyát megszüntetem. 

Intézkedtem, hogy a munkaviszonya megszűnésére tekintettel Önnek járó munkabért, egyéb juttatást, valamint a munkáltató által kötelezően kiállítandó igazolásokat a mai napon átvegye. 

 

Kérem, hogy a munkakörét az erre előírt rendben adja át, és a munkáltatóval számoljon el. Saját céljaira, és környezete gazdagodására, jólétére felhasznált munkáltatói vagyont maradéktalanul adja le!

Mivel a munkaviszonyt a dolgozó hibájából vagyunk kénytelenek megszüntetni, ezért végkielégítés nem jár!

 

 

 

Kelt: Magyarország, 2017. április hónap. 07.nap

 

 

Magyar Állampolgár, mint

 

                                                                                                          munkáltató

 

 

Szólj hozzá

felmondás Orbán