2017. már 12.

Orbán Viktor nekünk építi a stadionokat - vedd megtiszteltetésnek! - videóval

írta: OMari
Orbán Viktor nekünk építi a stadionokat - vedd megtiszteltetésnek! - videóval

Szombat-vasárnap kihajthatsz a bicajoddal a hipermodern stadion  VIP-páholyába, és lazíthatsz a heti közmunka után kedvenc csapatod fenomenális játéka láttán.Szégyen, milyen stadionjaink voltak... Még belegondolni is szörnyűség. Örök hála megmentőnknek! És hála azért is, mert pár év múlva már az Új Puskásban drukkolhatunk azért, hogy még egy-két napig kihúzzuk a közmunkás bérből a jegy megvétele után...


Tudod Te Viktor, mit jelent az a szó: szégyen?

Az nem szégyen, hogy a nyomor nyomorában élnek emberek, hogy az ország egyharmadában nincs munkahely, hogy ha valaki pályakezdő, 50 feletti, alul képzett, vagy netán kisebbségi, akkor lényegében csak álmodhat megfelelő munkahelyről? Hogy a Kormány még le is tagadja őket, mintha nem is lennének, amikor meg mégis tudomásul veszi, hogy vannak, akkor pedig szolga munkát dug az orruk elé! Éhbérért! Ez nem szégyen?!
Az nem szégyen, hogy a Vezetés szavának nem lehet hinni?
Hogy a Kormányfő egyik legfőbb gondja, hogy a stadionok lepukkadt állapotban vannak? Az nem gond, hogy az állampolgárok nagy része is legalább olyan lepukkadt állapotban vegetál?
Menj ki egy város széli kertvárosi utcácskába, és megtudod, mi az hogy vegetálás...!
Oda költöztek ki a fene nagy rezsicsökkentés, a devizahitel, a deviza mentőcsomag, az áfa, a jócskán lefaragott segélyezés, az egy helyben totyogó közmunkásbér, a fene nagy minimálbér emelés, a 15 % -os jövedelemadóztatásod elől az emberek.Egyik kezeddel adsz, a másikkal duplán elveszel! 
Menj végig Viktor egy kertvárosi utcán, és nézz be pár házba! De ne a kaját kóstolgatni!Remélem lesült a képedről a bőr. Mert ha a stadionok állapota szégyen, akkor az,ahogy  dolgozó emberek, nyugdíjasok, rokkantak, vagy jelenleg épp munkanélküliek élnek -  az a legnagyobb BŰN!

Egyetlen gondolat még a végére Viktor! A biztonsági öv viselése Neked is kötelező! Mint minden más törvény, vonatkozik ez Rád is!

Szólj hozzá

orbán stadionok