2017. már 08.

Ön szerint 2018-ban várható komoly választási csalás? - Szavazzon!

írta: OMari
Ön szerint 2018-ban várható komoly választási csalás? - Szavazzon!

Minden országos választás körül felreppen a hír, hogy az aktuális hatalmon lévő így csalt, ezt tette, azt tette. A legtöbben hitetlenkedve állunk, hisz - elvileg - kivitelezhetetlen lenne egy belenyúlás a rendszerbe. Persze, valahol tudja az ember, hogy mióta számítógépek vannak, azóta alapjában véve minden megtörténhet. Elgondolkodtató az is, hogy ha kicsiben nem tud országunkban egyszavazásos játék szabályosan lezajlani - márpedig nem tud - akkor mit várhatunk a "nagy játéktól"? És az azt lebonyolítóktól? Önnek mi erről a véleménye?

Természetesen az eredmény semmiféle következtetésre nem jogosít fel senkit, az aktuális kérdés csupán szórakozásként kezelendő, természetesen annak eredménye is. 

Borítékozni tudom előre a győztes választ, ugyanúgy, mint más olyan kérdésnél. Mivel ez megint olyan, ahol egyesek késztetést éreznek, hogy ne a valós eredmény jöjjön ki. voter_supression_illustration1.jpg

 

Mint látható, ismét valaki belenyúlt a szavazásba, hisz a szavazatok száma jóval magasabb a letöltések számával. Feljelentés megtörtént.

Szólj hozzá

szavazás